Med fokus på dig og din virksomhed watermark with eaktion circles

Aftal et uforpligtende besøg

 

Ring og aftal et møde hos dig med Paolo Nesti Poggi. På mødet kan vi tale om hvordan din virksomheds forretningsprocesser kan effektiviseres ved at automatisere nogle af dem gennem en webapplikation. 

I en dialog kan vi sammen vurdere, om der er basis for at udvikle det, du har brug for.

Efter mødet vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud for dig. I en indledende fase vil et tilbud være et dokument, som skitserer flere muligheder for automatisering af processer med cirka priser for de forskellige elementer, der indgår i det. På dén måde kan du danne dig en idé om både omkostninger og potentiale. 

Hvis du ikke i forvejen er kunde hos os, skal du kun betale for dette indledende arbejde, hvis du finder tilbudet interessant for dig og vælger at fortsætte samarbejdet. 

Send en email til Paolo Nesti med et tlf. nr. og tidspunkt, hvor du vil ringes tilbage med:
 
Navn
Tlf. nr.
Virksomhed/Organisation 
 
Eller ring 77410237

 

Vi følger dig

Eaktion ApS har specialiseret sig i værktøjer og services for foreninger og arbejdsgrupper.

WEB

Vi er sikre på, at vi kan guide dig i at vælge de rigtige værktøjer, som giver mest valuta for pengene. Vi kan fx vælge den rigtige platform for dig, alt efter om du selv vi stå for at redigere siderne og hvor meget hjælp du behøver til det, eller om du vil overlade det til os. Læs om website for foreninger her.

Versionsstyring

Hvis du er i en arbejdsgruppe, kan vi hjælpe dig med at implementere et versions-styringsystem, som din gruppe kan bruge til at registrere historik, koordinere flere samtidige bidrag og lave sammenligninger mellem bl.a. Word og Excel filer. I vil opdage en helt ny dimension af produktivitet og arbejdsglæde! Læs om versions-styring for ikke programmører her.

fading yellow