Med fokus på dig og din virksomhed watermark with eaktion circles

Vores ydelser

Kurser i versionsstyring

Versionsstyring er et system som din gruppe kan bruge til at registrere historik, koordinere flere samtidige bidrag og lave sammenligninger mellem bl.a. Word og Excel filer.

E-aktion tilbyder kurser og værktøjer til at implementere et versions-styringsystem for arbejdsgrupper.

Brug én dag eller to halve dage til at bringe din gruppe up to speed med alt det - og kun det - I har brug for at vide og praktisere inden for versionsstyring.

Der installeres værktøj, og der veksles mellem præsentation og praktiske øvelser, så din gruppe langsomt men sikkert kommer til at mestre versionsstyring i jeres nuværende projekt og fremover.

Kurserne kan foregå på dansk eller engelsk efter jeres behov.

Gør som esy gruppen på DTU, og bring din gruppe ajour med de bedste versionsstyringsteknikker. En beskeden investering som betaler sig igen og igen i form af højere produktivitet og bedre overblik over jeres arbejde.

Web-udvikling

E-aktions kerneydelse er udvikling og hosting af web-baserede applikationer og hjemmesider. Når du er kunde hos Eaktion.com, indgår din løsning i et set-up, som sikrer hurtig mulighed for fejlsøgning, videreudvikling, integration med email services og maksimal on-line fleksibilitet. 

Se hvordan vi fx arbejder for forskellige foreninger.

Vi kan levere fuldt servicerede løsninger gennem ydelser som:

Hosting

Som udgangspunkt hoster vi selv applikationerne på vores servere. Vi kan dermed skabe de optimale betingelser for, at applikationerne kører tilfredsstillende, og at de nemt kan opdateres efter kundernes vekslende behov.

E-mail

En webapplikation kræver ofte et samspil med email-funktionaliteter. Derfor råder vi over egen mail-server, som vi anvender til at forsyne vores kunder med de email-adresser, de måtte få brug for i forbindelse med deres applikation/hjemmeside eller i forbindelse med deres forretning i øvrigt.

Dette giver os mulighed for at oprette de email-adresser og mailbokse, som er mest hensigtsmæssige for vores kunder og deres forretning.

DNS

Vi råder selvfølgelig også over egne DNS-servere og er dermed 100% selvforsynende med hensyn til strukturering af kundens on-line forretningsgange.

Certifikater

Vi kan selv udstede de SSL certifikater, der måtte være nødvendige, eller vi kan installere tredjepartscertifikater, når situationen gør det ønskeligt  eller nødvendigt. Applikationerne kører altid over en krypteret forbindelse på en secure-server og et certifikat er en nødvendig del af denne sikring mod ekstern aflytning af trafikken.

Staging

Vores hjemmesider eller applikationer indgår i et setup, hvorved de kan videreudvikles og/eller opgraderes løbende med de opdateringer, hver situation kræver.

Vi råder til enhver tid over en eksakt kopi af kundens applikation/hjemmeside og kan teste nye funkionaliteter eller fejlsøge de eksisterende, således at ændringerne umiddelbart kan uploades til produktionsserveren.

CMS (Content Management System)

Vi udvælger sammen med kunden det CMS system, som tilbyder den nødvendige grad af fleksibilitet og funktionalitet kunden behøver, til selv at opdatere hjemmesiden. Eller kan e-aktion opdatere hjemmesiden for kunden efter en taxameterordning.

Les mere herom

 

E-mail

Vi opretter e-mail adresser for de medarbejdere eller grupper, som kunden ønsker.

Hvordan adskiller vores service sig fra, hvad man kan få hos andre webhoteller? Hos et webhotel får du typisk mulighed for selv at oprette disse emailadresser og det er fint nok. Hos os opretter vi de email, der skal til i den givne situation, fordi vi igennem applikationsdesign- og udviklingsarbejdet har oparbejdet en indgående kendskab til din organisations behov,.

Hos os kan du desuden få rådgivning ang. samspillet mellem dine on-line aktiviteter og resten af organisationen, og vi opretter e-mail adresser, som passer til de arbejdsrutinerne i din virksomhed:

  • Er der flere mennesker som skal modtage email til f.eks. bogholderiet? Ja, så opretter vi de individuelle email til disse medarbejdere og en alias adresse, som videresender emailene til dem.
  • Eller hvad med en emailboks som flere kan være fælles om og hvor flere kan oprette foldere i så de kan fordele emailene indbyrdes? Eller en kombination af begge dele eller af de andre muligheder teknikken tilbyder? 

Emailadresserne  for din virksomhed eller din arbejdsgruppe bliver en integreret del af dine forretningsprocesser og, hvis du ønsker det, af din webapplikations ansigt udatil.

Indgående e-mail er underlagt et spamfilter.

 

Vi følger dig

Eaktion ApS har specialiseret sig i værktøjer og services for foreninger og arbejdsgrupper.

WEB

Vi er sikre på, at vi kan guide dig i at vælge de rigtige værktøjer, som giver mest valuta for pengene. Vi kan fx vælge den rigtige platform for dig, alt efter om du selv vi stå for at redigere siderne og hvor meget hjælp du behøver til det, eller om du vil overlade det til os. Læs om website for foreninger her.

Versionsstyring

Hvis du er i en arbejdsgruppe, kan vi hjælpe dig med at implementere et versions-styringsystem, som din gruppe kan bruge til at registrere historik, koordinere flere samtidige bidrag og lave sammenligninger mellem bl.a. Word og Excel filer. I vil opdage en helt ny dimension af produktivitet og arbejdsglæde! Læs om versions-styring for ikke programmører her.

fading yellow