Paolo Nesti under præsentationen af 1. release af SPSgruppens webapplikation watermark with eaktion circles

Hvilken hjemmeside passer til din forening?

Din forening trænger måske til at forny sin hjemmeside, eller I skal til at lave en hel ny. Måske har et medlem allerede lavet en, men det kniber med at holde den vedlige?

Det kan EAKTION.COM tilbyde

E-aktion kan tilbyde den nødvendige ekspertise og fleksibilitet, som passer til de behov, der er i en forening eller i en lille til mellemstor virksomhed.

For eksempel arbejder vi sammen med vores kunder i en slags taxameterordning, hvor vi står for opdatering af deres hjemmeside efter en minuttakst og udelukkende fakturerer kunden for de udførte opgaver, beregnet i minutter.

I andre tilfælde er løsningen et hostingsabonnement for en hjemmeside. Løsningen inkluderer al vedligeholdese til det, der kræves for at hoste en hjemmeside (sikkerhedsopdateringer af programmerne, backup, DNS, mm). Selve opdateringen af hjemmesiden overlades til foreningens medlemmer eller virksomhedens medarbejdere via det inkluderede CMS system (Content Managing System).

Ofte falder valget på en blanding af de to løsninger.

Content Management System

Et CMS er ikke andet end en hjemmeside, som har en password-beskyttet adgang til en sektion, hvorfra personer kan redigere hjemmesidens sider og oprette nye. Der er forskel på hvor komplicerede og fleksible disse systemer er, men efterhånden er feltet af muligheder blevet indskrænket til et rimeligt antal.

Eaktion ApS tilbyder at designe og udvikle hjemmesider, der er baseret på et valg mellem:

  • Vores eget CMS system eller
  • Drupal eller
  • WordPress.

Valget mellem de tre afhænger af den ønskede funktionalitet og en balance mellem fleksibilitet og egen involvering i vedligeholdelsen af den kommende hjemmeside.

Lad os tale sammen om, hvad der er bedst for dig. Ring 77410237 eller send en mail til pnp@eaktion.com.

Vi følger dig

Eaktion ApS har specialiseret sig i værktøjer og services for foreninger og arbejdsgrupper.

WEB

Vi er sikre på, at vi kan guide dig i at vælge de rigtige værktøjer, som giver mest valuta for pengene. Vi kan fx vælge den rigtige platform for dig, alt efter om du selv vi stå for at redigere siderne og hvor meget hjælp du behøver til det, eller om du vil overlade det til os. Læs om website for foreninger her.

Versionsstyring

Hvis du er i en arbejdsgruppe, kan vi hjælpe dig med at implementere et versions-styringsystem, som din gruppe kan bruge til at registrere historik, koordinere flere samtidige bidrag og lave sammenligninger mellem bl.a. Word og Excel filer. I vil opdage en helt ny dimension af produktivitet og arbejdsglæde! Læs om versions-styring for ikke programmører her.

fading yellow