Paolo Nesti under præsentationen af 1. release af SPSgruppens webapplikation watermark with eaktion circles

Om os 

Eaktion ApS er et konsulentfirma stiftet og drevet fra Roskilde af Paolo Nesti Poggi. Eaktion ApS bygger sin ekspertise på en lang erfaring, samt på en omhyggelig og målrettet udvælgelse af gode samarbejdspartnere og ikke mindst godt software-værktøj.

E-aktion udvikler og ”drifter” applikationerne for dig. Det betyder bl.a., at vi tager ansvar for, at vores arbejde også fungerer optimalt, når det kommer i hænderne på dine medarbejdere − og vi er bevidste om, at ”teknisk korrekt” ikke i sig selv er nogen garanti for en velfungerende applikation.

Organisation

Stifteren af Eaktion ApS, Paolo Nesti Poggi, samarbejder med eksterne grafikere eller udviklere i det omfang det er nødvendigt for det enkelte projekt. I flere projekter har jeg draget fordel af et godt samarbejde med designstuen: http://kcdesign.dk/
Du kan se en profil af Paolo Nesti Poggi på linked in

Serverpark

Produktionsapplikationerne hostes på egne servere i et datacenter, som er geografisk placeret i København, kun ét skridt fra det danske backbone.

Derudover ejer vi et net af andre backupmaskiner, som er geografisk spredt for videst muligt at kunne imødegå eller minimere evt. lokale problemer.

Vores styrke og måde at arbejde på

Vores styrke er viden på alle led fra server til brugergrænseflade og den deraf kommende fleksibilitet. At vi ikke pådutter alle kunderne den samme løsning, men definerer løsningerne gennem dialog med dem.

Typisk vil vi i starten udstikke nogle udviklingslinjer for derefter at detaildesigne og implementere løsningen i flere etaper, og dermed undgå et overkill af funktionalitet, som måske senere viser sig ikke at være nødvendigt. Desuden giver denne fremgangsmåde vores kunder muligheden for at evaluere resultaterne løbende.

Værktøj

Vi udvælger omhyggeligt de værktøj, dvs de softwarebiblioteker og teknologier, vi bygger vores arbejde på. Vi sigter mod værktøj, der giver os maksimal fleksibilitet og pålidelighed og som dermed er værd at investere den nødvendige tid i, for at kunne mestre dem på højeste niveau.
 

Vi har valgt:

OS Linux (Debian)
Webserver Apache
DBMS MySQL
Server programmering PHP, Smarty, node.js, Git
Browser programmering Javascript ,YUI


 

 

Vi følger dig

Eaktion ApS har specialiseret sig i værktøjer og services for foreninger og arbejdsgrupper.

WEB

Vi er sikre på, at vi kan guide dig i at vælge de rigtige værktøjer, som giver mest valuta for pengene. Vi kan fx vælge den rigtige platform for dig, alt efter om du selv vi stå for at redigere siderne og hvor meget hjælp du behøver til det, eller om du vil overlade det til os. Læs om website for foreninger her.

Versionsstyring

Hvis du er i en arbejdsgruppe, kan vi hjælpe dig med at implementere et versions-styringsystem, som din gruppe kan bruge til at registrere historik, koordinere flere samtidige bidrag og lave sammenligninger mellem bl.a. Word og Excel filer. I vil opdage en helt ny dimension af produktivitet og arbejdsglæde! Læs om versions-styring for ikke programmører her.

fading yellow